タイム:10分
トルティーヤとジェノベーゼソースはまだ冷蔵庫にあったので、お昼ご飯にピッザを作っちゃいました。スピードポイント:
- 冷凍庫にいつもベーコンが置いてある。何切れか切って、レンジでチンして、すぐ使える。TheMeatGuy.jpでベーコンの1キロブロックを買って、5本に切って、冷凍で長く保存。
- 前回ジェノベーゼを作ったとき、全部を食べちゃうより、少し残して、このような料理に使うことで時間節約
Time: 10 minutes
Still had tortillas and pesto sauce left over, so made a quick pizza for lunch. Speed points:
- I always have some bacon in the freezer. Cut a few slices off, nuke them in the microwave, and they are ready to use. I get 1 kg blocks at TheMeatGuy.jp and keep it frozen, since good quality bacon in a normal Japanese supermarket is quite expensive.
- Making some extra pesto to keep in the fridge, instead of eating it all in one go, lets you save time when making things like this pizza later.